CARL'S JR. HOLBÆK

DE SAFTIGSTE BURGERE LANDER SNART I HOLBÆK

Fra torsdag d. 23 august kl. 10.00 kan du besøge vores nye restaurant i Holbæk, hvor vores gæster får mulighed for at sætte tænderne i saftige flammegrillede burgere fra USA’s femte største burgerkæde.

Over hele verden har den amerikanske burgerkæde udviklet sig til at være et ultimativt mål for burgerentusiaster, og Carl’s Jr. er da især også kendt for velsmagende burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. Ud over burgerne er Carl's Jr. kendt for sprøde Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst og håndpaneres og tilberedes friske i restauranten – for slet ikke at tale om milkshakes, som er lavet af rigtig vaniljeis.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Carl's Jr. i Holbæk på Spånnebæk 1A

 

GRATIS BURGERE  I ET ÅR 

Til åbningen vil der være masser af god stemning, konkurrencer og de første 50 kunder i køen som køber en menu, får en burger HVER uge i et HELT år.

Du kan følge med i åbningen og tilmelde dig på Facebook her: Holbæk åbning

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Carl's Jr. Holbæk. 

Betingelser: Man skal være over 12 år for at deltage i konkurrencen

 

PRESSEMEDDELSE 

Carl’s Jr. åbner sin 15. restaurant i Danmark. Det sker torsdag den 23. august kl. 10.00 i Holbæk, hvor den populære kæde, som har taget landet med storm, er klar til at tage i mod nye gæster.

Forventningerne er store, når Carl’s Jr. åbner sin 15. burgerrestaurant i Danmark. Det sker torsdag den 23. august, hvor kæden åbner på Spånnebæk 1A, tæt på byens skoler og fem minutter fra motorvejen.

Restaurantchef med store forventninger

Efter en flot modtagelse i de seneste byer, hvor Carl’s Jr. er åbnet, håber nyudnævnt restaurantchef, Camilla Aagaard Hansen, at modtagelsen i Holbæk vil være lige så god:

- Jeg glæder mig helt vildt. Lige nu knokler vi bare på for, at alt er på plads og klar, når vi slår dørene op for vores gæster, siger Camilla Aagaard Hansen.

Camilla Aagaard Hansen skal både være på gulvet, stå for det administrative og generelt sørge for, at det hele spiller i restauranten. For hende er det en perfekt kombination, hvor hun har mulighed for både at holde styr på budgettet og samtidig kredse om maden og kunderne. Hun har allerede smagt sig igennem hele menukortet og glæder sig til, at indbyggerne i Holbæk kan få lov til det samme:

- Min favorit lige nu er de sprøde Chicken Tenders, som vi selv panerer, de skal bare smages, siger Camilla og tilføjer, at der selvfølgelig skal en af de syv forskellige Hand-Scooped milkshakes med på siden:

- Gerne Oreo eller Mango. Uanset er det ikke til at tage fejl af, at de er lavet af hjemmelavet vaniljeis.

Gratis burger i et helt år
Som det altid hører sig til, når en Carl’s Jr. åbner, udloddes der kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

– Da vi åbnede Carl’s Jr. i Slagelse stod gæsterne i kø i mange timer for at være blandt de første. Det er en god indikator på, hvor populær hele eventen omkring åbningen og de gratis burgere plejer at være, siger Camilla Aagaard Hansen. Det er første gang 30-årige Camilla prøver kræfter med titlen som restaurantchef. Det er dog ikke første gang i familien.

- Min mor og far har i flere år været selvstændige med en burger- og softice-restaurant ved Stillingestrand i Slagelse, så helt fremmed for mig er det ikke, siger hun og lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til det ansvar, der følger med driften af en ny restaurant.

100% flammegrillede Angus burgere og fri refill på sodavand

Carl’s Jr. åbnede den første restaurant for 76 år siden i Californien. I dag er det USA’s femte største burgerkæde og er især kendt for de velsmagende burgere fremstillet af 100% Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag, de sprøde håndpanerede Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst, og hand-scooped milkshakes, lavet af rigtig vaniljeis.

Hos Carl’s Jr. er serviceniveauet højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke, og den dyppelse de skal bruge.

} }