CARL'S JR. SLAGELSE

NU HAR VI ÅBNET I SLAGELSE

Nu kan du besøge vores nye restaurant i Bilka i Slagelse, hvor vores nye gæster får mulighed for at sætte tænderne i saftige flammegrillede burgere fra USA’s femte største burgerkæde.

Over hele verden har den amerikanske burgerkæde udviklet sig til at være et ultimativt mål for burgerentusiaster, og Carl’s Jr. er da især også kendt for velsmagende burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. Ud over burgerne er Carl's Jr. kendt for sprøde Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst og håndpaneres og tilberedes friske i restauranten – for slet ikke at tale om milkshakes, som er lavet af rigtig vaniljeis.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Carl's Jr. i Slagelse på Idagårdsvej 1, 4200 Slagelse (i Bilka).

 

PRESSEMEDDELSE

Carl’s Jr. åbner sin 14. burgerrestaurant i Danmark. Det sker torsdag den 31. maj kl. 11.00 i Slagelse, hvor den populære burgerkæde, som har taget Danmark med storm, åbner i forlængelse af Bilka.

Forventningerne er store, når Carl’s Jr. åbner sin 14. burgerrestaurant i Danmark. Det sker på torsdag, hvor restauranten åbner i Bilka Slagelse. For efter en flot modtagelse i de seneste byer, hvor Carl’s Jr. er åbnet, håber nyudnævnt restaurantchef, Kim Sørensen, at modtagelsen i Slagelse vil være lige så god:

 

– Vi havde en fantastisk åbning i Viborg, Rødovre og senest Randers, og det bliver rigtig spændende at åbne i Slagelse, hvor vi har fået skabt en rigtig flot restaurant. Vi er mere end klar til at byde indenfor, og jeg håber, at vores gæster i Slagelse sætter lige så stor pris på de Californiske favoritter, eksempelvis de flammegrillede burgere og sprøde Chicken Tenders, som i resten af landet.

Den nye burgerrestaurant har plads til godt 137 gæster og ligger i Bilka. Det er derfor nemt for de mange handlende at kombinere indkøbsturen med en spisepause.


GRATIS BURGER I ET HELT ÅR

Når en ny Carl’s Jr. åbner, er det fast kutyme, at der udloddes der kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Sådan bliver det selvfølgelig også i Slagelse:

– Ved alle vores andre åbninger rundt i landet har det været et tilløbsstykke, hvor folk har stået i kø for at være de første gæster på restauranten. Vi håber selvfølgelig, at vi kan gentage det her i Slagelse. I Randers, hvor vi åbnede i sidste uge, stod gæsterne i kø i mere end 13 timer for at være blandt de første. Om det bliver endnu større hos os, glæder vi os til at se. Men det viser i hvert fald med al tydelighed, at folk glæder sig til åbningerne af Carl’s Jr., hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for, uddyber Kim Sørensen.  

 

100% FLAMMEGRILLEDE ANGUS BURGERE OG FRI REFILL PÅ SODAVAND

Carl’s Jr. åbnede den første restaurant for 76 år siden i Californien. I dag er det USA’s femte største burgerkæde, og er især kendt for de velsmagende burgere fremstillet af 100% Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag, de sprøde håndpanerede Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst, og hand-scooped milkshakes, lavet af rigtig vaniljeis.

Hos Carl’s Jr. er serviceniveauet højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke.

 

} }