En General Manager er restaurantchefen og refererer direkte til distriktschefen. En restaurantchef i Carl’s Jr. er ansvarlig for alt drift i restauranten, lige fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring. Det er nemlig restaurantchefens vigtigste opgave at sikre, at sin restaurant lever op til Carl’s Jr.’s standarder og værdier. Det er også restaurantchefens opgave at udvælge, rekruttere og udvikle sit team.
En restaurantchef i Carl’s Jr. motiveres af at være på gulvet sammen med sine medarbejdere - som en dygtig coach. En restaurantchef skal også være en god rollemodel, som har evnen til at inspirere og motivere sine medarbejdere og mellemledere. Derudover har restaurantchefen ansvaret for, at Carl’s Jr. leverer service i verdensklasse, stjernegod mad og at gå forrest i rejsen mod at skabe Danmarks bedste arbejdsplads.
En General Manager in Training fungerer som souschef i restauranten. Souschefen er ligesom restaurantchefen ansvarlig for at sikre, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for gæsteservice, kvalitet, omsætning og indtjening. Souschefen er rollemodellen, der formår at skabe en god stemning for både gæster og medarbejdere. Hverdagen som souschef foregår i restauranten, hvor man er en leder med et højt drive og som altid går forrest.
Som Shift Leader er man ansvarlig for et skift. Her er man en operativ leder, der på sine vagter har det overordnede ansvar for at sikre, at gæsten får en god burger serveret i en ren og indbydende restaurant. Som Shift Leader planlægger og leder man skiftet, distribuerer opgaver og er i driften med sine kolleger. Man har også medansvar for eksempelvis åbning og lukning af restauranten, fødevaresikkerhed og personaleplanlægning.
Som Crew bliver man trænet i alle seks stationer, og et af de vigtigste parametre er, at man er serviceminded, udadvendt og smilende samt er i stand til at give gæsten den bedste oplevelse i vores restauranter. Som Crew i Carl’s Jr. får man derfor et sjovt, varierende og udfordrende job, hvor ikke to dage er ens.