Bestil og betal i app'en

Med Carl's Jr. app'en er det hurtigt og nemt at bestille din mad og betale med det samme – så er din burgermenu klar, når du kommer.
Det er muligt at afhente ordren i Drive-thru vinduet, på den måde begrænser du den personlige kontakt og behøver ikke at stige ud af bilen.

Se hvilke restauranter der har Drive-thru her.

Download nu

Iphone

Android

Vi har videreudviklet vores app – det giver et par nye fordele til dig, der har downloaded den. Du kan blandt andet samle stjerner og få en gratis Original FIVE STAR burger – der er også mulighed for at vinde præmier i de nye spil.

Saml 4 stjerner

...og modtag en gratis Original FIVE STAR!
Dine stjerner bliver automatisk registreret efter køb af valgfri menu i Carl’s Jr. app’en. Det er kun muligt at optjene én stjerne pr. køb.

Spil & vind

Er du signet-up med en bruger i vores app, kan du, periodevis, finde spil hvor du kan vinde saftige præmier. Hvis du er heldig at vinde, vil din præmie komme direkte i kurven, og du kan herefter indløse præmien i en af vores 16 restauranter indenfor 72 timer.

Spring køen over

Bestil og betal i app’en, så er din mad klar, når du kommer til restauranten – du skal bare gå direkte til udleveringen – nemt og hurtigt!

Find din Carl's Jr.

    Åbningstider

      Se smiley rapport
      Brug min position